Topper lista over verden mektigste kvinner

Ble verdens første afroamerikanske dollarmilliardær ved å være seg selv.

MEKTIG: Hun ble verdens første afroamerikanske dollarmilliardær og topper i dag lista over verdens mektigste kvinner. Det har en veldig enkel forklaring, mener Oprah Winfrey (59) selv. Foto: STELLA PICTURES
MEKTIG: Hun ble verdens første afroamerikanske dollarmilliardær og topper i dag lista over verdens mektigste kvinner. Det har en veldig enkel forklaring, mener Oprah Winfrey (59) selv. Foto: STELLA PICTURES Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Magasinet): - En av grunnene til at jeg ville være med i «The Butler» er fordi jeg selv er datteren til en hushjelp. Bestemor var hushjelp, hennes mor var det samme, og hennes mor igjen, hun var slave.

Oprah Winfrey har håret i en veltrimmet afro. Øynene er rammet inn i dyp blått.

Suset av ærefrykt som gikk gjennom rommet da hun satt seg ned i stolen på Waldorf Astoria-hotellet på fasjonable Park Avenue i New York, står i sterk kontrast til det jordnære som preger en av verdens mest innflytelsesrike kvinner.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer