Torsk à la Provence

4 porsjoner.

750 g torskefilet uten skinn og bein 3 tomater 2 grovhakket løk 1 ts hakket hvitløk 3 ss olivenolje 400 g aspargesbønner (friske eller frosne) 2 ts finhakket frisk timian 1 ss finhakket flat persille 10-12 svarte oliven salt og pepper. Skjær fisken i stykker, dryss salt og pepper over. Skåld tomatene, dra av skinnet, fjern kjernene og del dem i tynne båter. Surr løk og hvitløk i olje til løken er myk. Tilsett tomater og aspargesbønner, timian og persille. La det hele surre til aspargesbønnene er ferdigkokt. Tilsett svarte oliven og smak til med salt og pepper. Stek fisken i smør eller olje og server med grønnsakene. Brød er godt som tilbehør. (Flere oppskrifter på www.godfisk.no) Lyst på noe annet? Se alle mattipsene!