Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Torsk i sursøt saus

Fire porsjoner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

600-800 g filet av torsk uten skinn og bein 3 ss hvetemel 2 ts sennep 1 ts salt 1/2 ts pepper smør/olje til steking Del fiskefiletene i serveringsstykker, og smør på sennep. Bland mel, med salt og pepper. Vend fisken i blandingen og stek dem i smør eller olje. Sursøt saus: 1 ss olivenolje 1 liten finhakket løk 1/2 grønn paprika i strimler 1/2 liten gulrot i skiver 1 ts tomatpuré 2 ss ketsjup 1 ring ananas i biter 1 ss soyasaus 2 ss sukker 2 ss eddik 2 dl grønnsakbuljong 1/2 dl ananasjuice 2 ts maisennamel strimlet flat persille til pynt. Surr grønnsakene i olje i 3 minutter. Ha i tomatpuré og ketsjup og bland godt. Tilsett ananas, eddik, sukker, soyasaus og grønnsakbuljong og kok opp. Rør ut maisennamel i litt ananasjuice og rør inn i sausen. Kok under forsiktig omrøring til sausen er blank. Lyst på noe annet? Se alle mattipsene!