Torsk med nudelsuppe

Mat til 4 på 20 minutter.

600 g filet av torsk 200 g nudler 2 ss olivenolje 1 løk i båter 2 hvitløkbåter i tynne skiver 1/2 grønn paprika i strimler 1/2 ts safran eller 1 ts gurkemeie 1 l fiskekraft/buljong 1 tomat i tynne skiver 1 ss svarte oliven uten stein i skiver Salt og pepper. Kok nudlene etter anvisning på pakningen. Surr løken i olje til den er myk. Tilsett hvitløk og paprika og surr videre et par minutter. Tilsett fiskekraft/buljong, krydder, tomater og oliven og kok opp. Skjær fisken i serveringsstykker, dryss litt salt og pepper over. Legg disse i suppa og la dem trekke til de er kokt. Legg nudlene og et stykke fisk i en dyp tallerken. Øs suppa over. (Eksportutvalget for fisk) Lyst på noe annet? Se alle mattipsene!