Torsk med tartarsaus

Mat til 4 på 20 minutter.

600 g fersk torskefilet (gjerne halestykke) 1 dl maisennamel 2 ss hvetemel 1/2 ts salt 1/2 ts malt kummin 1/4 ts kajennepepper 1/2 ts chilipulver olje til steiking. Tartarsaus: 2 dl majones 1/2 dl finhakket sylteagurk 2 ss finhakket sjalottløk 1/2 - 1 jalapenopepper i tynne ringer 1 ts hvitvinseddik 1/2 rød paprika i små terninger. Tilbehør: 1 sitron, 2 tomater Kokt ris. Gjerne frityrkoker 375 grader, alternativt steikepanne. 1. Bland sammen alle ingrediensene til tartarsausen, smak den til med jalapeno, sylteagurk, eddik og kanskje litt sukker. 2. Bland maisennamel, hvetemel, salt og krydder. 3. Skjær fiskefileten i passelige stykker, tørk dem og vend dem i melblandingen. Steik torsken i god varm olje i frityrkoker eller steikepanne. Legg den ferdigsteikte fisken på kjøkkenpapir som trekker fett. 4. Anrett på tallerken med tartarsaus, En sitronbåt og noen tomatskiver. (Eksportutvalget for fisk)