Torsk med tomat og paprika

4 porsjoner.

4 porsjoner:

700 g torskefilet, uten skinn og ben2 ss hvetemel1 ss salt1 knivsodd kajennepepper

Til steking:

2 ss smør1 ss olje3 tomater, flådd i terninger2 grønne paprika, i terninger1 dl hvitvin eller vann + sitronsaft

• Slik gjør du:

Skjær fiskefileten i porsjonsstykker, Bland mel, salt og kajennepepper og rull fiskestykkene i det.

Stek fisken gyllen og gjennomstekt i en blanding av smør og olje, Legg den på varm fat og hold den varm. Stek tomater og paprika et par minutter i fettet fra fisken.

Dagens mattips Her finner du oppskriften som står på baksiden av Dagbladets papirutgave. Alle oppskriftene er samlet i arkivet vårt. Ser du etter Andreas Viestads faste spalte «Det beste jeg vet»? Den finner du her!Flere oppskrifter:Opplysningskontoret for kjøttGod fiskOpplysningskontoret for egg og hvitt kjøttOpplysningskontoret for frukt og grønnsakerOpplysningskontoret for meieriprodukterOpplysningskontoret for brød og korn

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.
  • Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris, og løper til du sier opp.
  • Ordinære priser: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729,-

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn