Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Torsk osso Buco

4 porsjoner.

800 g torskefilet

3 ss hvetemel

salt og pepper

2 ss olivenolje

1 stor grovhakket løk

2 grovhakkede hvitløkbåter

2 ss olivenolje

1 gulrot i små terninger

1 selleristilk i terninger

1 purre i små biter

1 dl tørr hvitvin

1 boks (400 g) hermetiske tomater

1 ss ketchup

1 laurbærblad

salt og pepper

2 ss hakket persille

2 ss finstrimlet sitronskall

2 hvitløkbåter i strimler

Sett stekeovnen på 200 grader. Bland salt, pepper og hvetemel. Skjær torsken i 4 stykker og vend disse i melblandingen. Stek fisken raskt på begge sider i varm olje i stekepanne, og legg den over i en ildfast form. Surr løk og hvitløk i olje til løken er myk, tilsett gulrot og selleri og la alt surre 2- 3 minutter. Hell på hvitvin og tomater, purre og krydder og kok i 5 minutter. Smak til og hell blandingen over fisken, dekk med folie og sett formen i stekeovn 15 minutter ved 200 grader. Bland sammen persille, hvitløkstrimler og sitronskall og dryss blandingen over fisken ved servering. Server med pasta.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media