Torsk på grønnsakseng

1 aubergine i skiver 2 tomater i skiver 1 grønn squash i skiver ca. 2 ss olje til pensling ca. 1/2 ts salt ca. 1/2 ts pepper ca. 400 g reinskåret torskefilet 2 ss myk margarin 0,75 dl grønnsakbuljong ca. 2 ss frisk kruspersille. Legg aubergine-, tomat- og squashskiver på bakepapir på stekeovnsplate. Pensle med olje og strø over salt og pepper. Bak grønnsakene i ovnen ved 200 grader ca. 5 min. Legg på fisken. Pensle den med olje, strø på salt og bak alt videre i ca. 5 minutter til fisken er kokt. Smelt smøret og bland inn grønnsakbuljongen og ha i rikelig finklippet gressløk eller kruspersille. Server alt på varme tallerkener med nykokte poteter til. (Opplysningskontoret for frukt og grønnsaker) Lyst på noe annet? Se alle mattipsene!