Torsk Provence

4 porsjoner.

750 g torskefilet uten skinn og bein 3 tomater 2 grovhakkede løk 1 finhakket hvitløkbåt 3 ss olivenolje 400 g friske eller dypfryste aspargesbønner 2 ts finhakket timian 1 ss flatbladet persille 10 svarte oliven 1 ts salt 1/2 ts pepper. Skjær fisken i serveringsstykker og dryss over salt og pepper. Skåld tomatene, fjern skinn og kjerner og skjær tomatkjøttet i tynne båter. Surr løk og hvitløk i olje til løken er myk. Tilsett tomater, aspargesbønner, timian og persille og la surre til aspargesbønnene er kokt. Bland inn grovhakkede svarte oliven og smak til med salt og pepper. Stek torsken i olje og server den sammen med grønnsakene. Brød, poteter eller ris passer som tilbehør. (www.godfisk.no) Lyst på noe annet? Se alle mattipsene!