Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Torskegryte

4 porsjoner.

600 g torskefilet i stykker 4 store poteter i tykke skiver 2 finhakkede hvitløkbåter 1 rødløk i skiver 3- 4 ss olivenolje 1 dl tørr hvitvin saft av 1 sitron ca. 3 dl fiskebuljong salt og pepper 1 dl pinjekjerner eller hakkede peanøtter uten salt ca. 12 cherrytomater i halvdeler, persille.Stek først potetskivene i oljen, tilsett løk og hvitløk og surr videre til løken er blank. Hell på vin, sitronsaft og buljong. La småkoke under lokk i ca. 10 minutter. Legg fiskestykkene i og la dem dampe under lokk 7- 8 minutter. Legg tomatene i gryta når fisken er kokt. Rist pinjekjernene i en tørr panne et par minutter. Server suppa, dryss pinjekjerner over ved servering.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media