Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Torstein er prest på dagtid, men denger løs på folk på fritida

Mina, Erik og Torstein har ett liv på jobb - og ett utenfor.

Torstein er prest og MMA-utøver

- Mange har undret seg, det stemmer jo ikke med det bil-det de har av meg. «Hvordan kan du være pastor og slåss», spør de. Men jeg synes ­hobbyen passer veldig bra til jobben min.

Torstein Møller har hvit skjorte, svart dress­jakke og et stort kors i lenke rundt halsen. 48-åringen er lisensiert pastor gjennom det internasjonale kirkesamfunnet Foursquare Europe og jobber i dag i husfellesskapet Four­square i Kristiansand. Ved siden av studerer familiefaren teologi på Ansgar teologiske høgskole i Kristiansand.

Noen timer to til tre ganger i uka forvandles han til en brutal fighter. Bibelen byttes ut med boksehansker og Torstein Møller er klar for Mixed Martials Arts (MMA) eller Krav Maga. MMA blander flere kampsporter og har ele­men­ter fra boksing, bryting og karate. Slag og spark er lov. Krav Maga er en selvforsvarssport utviklet for militæret i Israel og Slovakia, og trener på effektive og brutale motangrep til bruk i virkelige situasjoner.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?