Tørt og seigt, smakløst og dyrt

Tørt og seigt, smakløst og dyrt. Her er alle restaurantanmeldelsene!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TÅKA OG DUSKREGNET hang så tungt over Holmenkollen at drosjesjåføren var i ferd med å kjøre Robinson og Fredag til det hinsidige. Derfor lyste Frognerseterens vinduer som redningsbøyer i mørket.

-  Vi får håpe de har mer å by på enn utsikten, sa Robinson og åpnet døra.

Hvis man skal spise mer enn den tradisjonsrike eplekaka, smørbrød og kjøttkaker i kafeen, inviterer Frognerseteren gjestene inn i Finstua.

-  Jeg skjønner ikke helt hvorfor byfolket på 1800-tallet var så begeistret for å kopiere dunkle tømmerhus fra indre dalom på Oslos utsiktspunkt, bemerket Robinson.

-  De svulmet over av nasjonale følelser og mente dragestilen var det fineste norske. Bare romantisk tøv, selvfølgelig, mente Fredag.

Resultatet er uansett at næringsliv, utenrikstjeneste og kommune drar utlendinger opp i åsen for å vise fram byen. Menyen består, i likhet med utsikten, av norske råvarer - med enkelte franskfine navn. Robinson syntes «en luftig hummermousse servert som en savarin, fylt med hummerragu og champagnesaus» hørtes best ut. Fredag ville starte med syltet laks med tonkabønner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer