Trilleformelen

Skuespiller Ane Dahl Torp har gått inn i morsrollen. Og tre nye filmroller.

Med på jobb: Sønnen Sigurd er med Ane Dahl Torp på innspilling av "Mennesker i solen". - Kjærligheten til ham blir bare større og større, sier hun.
Med på jobb: Sønnen Sigurd er med Ane Dahl Torp på innspilling av "Mennesker i solen". - Kjærligheten til ham blir bare større og større, sier hun. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det er en kort diskusjon foran i bussen før den stopper. Det hviner i bremsene. Dørene åpnes, og litt etter kommer en ung mann ut med et fotoapparat i hendene. Det er en varm sommerdag i Ringebu på midten av 60-tallet, insekter i lufta, støvete grusvei. Den unge mannen går ut av veien, forbi gjerdet og bort til gresset der ei tenåringsjente ligger og soler seg. Om han kunne få ta et bilde av henne? Jo, det kunne han vel. Ha tar noen steg tilbake, løfter kameraet, fokuserer.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer