Middelhavets perle: Vel, det er et stykke fra den varme fønvinden fra Sahara til den sure trekken på  St. Hanshaugen. Men tidvis gir maten på Perla Mediterranea en smak av sommer og sol. FOTO: ADRIAN ØHRN JOHANSEN/ DAGBLADET
Middelhavets perle: Vel, det er et stykke fra den varme fønvinden fra Sahara til den sure trekken på St. Hanshaugen. Men tidvis gir maten på Perla Mediterranea en smak av sommer og sol. FOTO: ADRIAN ØHRN JOHANSEN/ DAGBLADETVis mer

Trivelig med tapas

Perla Mediterranea er tapas med stil, men menyen kan bedra.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

- Bjerregaards gate er ikke helt hva jeg forbinder med Middelhavets strender, så Perla Mediterraneas tapas skal være veeeeldig gode før jeg hører palmesus og bruset av veltempererte dønninger, sukket Robinson og skannet den ildrøde menyen med vinterleie øyne.

- Men du øyner kanskje et ørlite håp om at kongereker, Manchego-ost med fikenmarmelade, og spanske kjøttboller kan gjøre nedre St. Hanshaugen en tanke mer iberisk? kom det fra Fredag.

- La oss finne det ut, svarte Robinson. - Med en baconsurret daddel eller to, noen grillede grønnsaker og en montadito pluss litt brød og aioli i tillegg, lover jeg å gjøre mitt ytterste for å fange opp gode, spanske vibrasjoner den neste timen. Rødt, hvitt eller øl?

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn