Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Trønderpasta

Slipp ondskapen ut av boksen.

Middagen i boks: Kast hermetikken og lag Capri'en selv - spaghetti og raust med tomatsaus, gode pølser og hjemmelagde kjøttboller.
Middagen i boks: Kast hermetikken og lag Capri'en selv - spaghetti og raust med tomatsaus, gode pølser og hjemmelagde kjøttboller. Vis mer

Én ting er alt det man var glad i for lenge siden, men som nå er ugjendrivelig tapt. Det er noe med savnet som får det til å skinne enda mer, bli bedre med hvert års fravær. En annen ting er fortidens mørke hemmeligheter, det man håper bare vil forsvinne inn i glemselens tåke, men som har for vane å komme tilbake, som for å håne deg.

Dette var et slikt øyeblikk: Plutselig var jeg konfrontert med en del av min fortid som jeg hadde fortrengt. Det var som om et av supermarkedets mange downlights skinte spesielt sterkt nettopp på den ene hylla, og nektet meg å bare gå forbi. «Spaghetti à la Capri» sto det med blå og hvit skrift.

En stund må det ha vært min favorittrett. Jeg kan ikke lenger si om jeg var sju eller ti år gammel, men jeg kan huske at det var noe jeg kranglet meg til å få, igjen og igjen. Og fortsatt er boksen lik som i min barndom. Den rødoransje koloritten, en liten vitsetegning av en italiensk kokk som forteller hva vi kan vente inni boksen: «Cocktailpølser, kjøttboller og spaghetti i tomatsaus.» Og ved siden av er det et bilde av retten, fra en annen og mer uskyldsren tid, før ordene «styling» og «matfoto» var introdusert i det norske språket.

Sommertilbud på Dagbladet Pluss

De beste leseopplevelsene, guider og eksperttips!

3 MÅNEDER

SOMMERTILBUD - 80% rabatt

49 kr

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 49 kr Fornyes automatisk til 249,-/kvartal

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 UKE

55 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 55 kr Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (55,-/uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

KJØP 1 ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR 795 kr Fornyes automatisk til 795,-/år

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (795,-/år) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?