Trude stoppet ut ei rotte i julegave til kjæresten

- I fjor fikk han slips. I år skal jeg overgå meg selv.

MUSEVISA: Storbyens avskydde gnager som dekorasjon i stua. Magasinets journalist meldte seg på taksidermikurs for å lage tidenes julegave. Foto: Nina Ruud
MUSEVISA: Storbyens avskydde gnager som dekorasjon i stua. Magasinets journalist meldte seg på taksidermikurs for å lage tidenes julegave. Foto: Nina Ruud Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I fjor ga jeg ham et slips. Jeg hadde sydd det av resirkulert olabuksestoff. Han pakket opp og smilte. Knyttet presangen rundt halsen. Takket og klemte. ”Har du virkelig laget det selv?”

Siden har jeg aldri sett ham bruke det.

Jeg mister ikke motet av den grunn. Tvert imot! For sånn er det med oss som gir bort hjemmelagde julegaver. Vi tenker bare at mottakerens liv inneholder for få anledninger til å pynte seg med olabukseslips. Så vi bestemmer oss isteden for å ta julegavemakeriet til nye høyder. Det er derfor jeg befinner meg i New York denne mandag ettermiddagen. For å gå på kurs.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer