Mye bra: Det er ikke lokalene eller servicen det er noe galt med på Südøst. Foto: Nina Hansen / Dagbladet
Mye bra: Det er ikke lokalene eller servicen det er noe galt med på Südøst. Foto: Nina Hansen / DagbladetVis mer

Trygt og godt

Nytt år, ny meny og nye eiere. Likevel er nivået det samme gamle på Südøst.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Da Südøst åpnet for snart fem år siden, var dette stedet å se og bli sett. Restauranten og baren fintfolk valfartet til fra hele Oslo. Finansfiffen holdt møter over en treretter, kultureliten skålte i edle dråper, mens det litt yngre, men desto hippere Grünerløkka-folket, hang i baren. Glansen har naturlig nok falmet noe, utelivsbransjen er ikke nådig i så måte.

-Jeg er ikke så opptatt av det, sa Fredag. -Jeg er mer spent på om nivået på maten har endret seg siden vi var her sist.

En ting som har skjedd er at tidligere eier Jens Ulltveit Moe i fjor høst solgte stedet. De nye eierne heter Pang Fai Ngan, Yat Fung Chiang og Pang Ching Ngan, uten at det ser ut til å ha påvirket kjøkkenet i særlig grad.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn