<strong>Trysil:</strong> Trygve Toskedal Larsen måtte amputerte beinet etter motorsykkelulykke, og ble en av de beste i kjelkekjøring. Nå skal han konkurrere på ski, med protese.
Foto: Jørn H Moen / Dagbladet
Trysil: Trygve Toskedal Larsen måtte amputerte beinet etter motorsykkelulykke, og ble en av de beste i kjelkekjøring. Nå skal han konkurrere på ski, med protese. Foto: Jørn H Moen / Dagbladet Vis mer

Trygve (46) var på toppnivå i baseball. Så smalt det

Trygve Toskedal Larsen (46) var på toppnivå i baseball. Så smalt det.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

26. juni 2001 var det sol og strålende vær på Karmøy. Perfekt for en kjøretur før Trygve Toskedal Larsen fra tettstedet Avaldsnes skulle på kveldsvakt ved Hydro Aluminium på Karmøy.

Sammen med en kamerat kjørte han av gårde. De stoppet ved Skjoldastraumen i Tysvær og spiste en is før turen gikk videre. Trygve kjente hver sving der han lå og cruiset i 80 km/t på sin Kawasaki 1100. Kameratene hadde kjørt en times tid da Trygve plutselig kjente at bakhjulet på motorsykkelen slapp i en sving. Raskt greide han å manøvrere sykkelen på plass igjen, men så kjente han at sykkelen slapp en gang til.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer