- Uavhengig av vårt forhold, synes jeg Noomi er en av de beste skuespillerne i verden

Kinoaktuelle Ola Rapace planlegger sin første film med ekskona etter bruddet.

KINOAKTUELL: Svenske Ola Rapace (41) er snart klar for norske kinolerreter i «Jeg er din». Få vet at James Bond-stjernen egentlig skulle vært død. Foto: ELIN HANSSON
KINOAKTUELL: Svenske Ola Rapace (41) er snart klar for norske kinolerreter i «Jeg er din». Få vet at James Bond-stjernen egentlig skulle vært død. Foto: ELIN HANSSONVis mer

[faktaboks, right, six](Magasinet): Han kommer slentrende inn på Scandic Grand Central i Stockholm som om han var inkarnasjonen av Marlon Brando.

Dårelokk. Skinnjakke. Hvit t-skjorte. Slitte jeans.

Du husker ham kanskje som kjeltring i Bondfilmen «Skyfall», eller som goodguy i krimserien «Wallander». Kjekk som et uvær. Men det er ikke tenåringsjentene som kaster seg om halsen på Hollywood-stjernen denne gangen, det er to blekfete gutter på rundt 14 år.

«Ursäkta, men måste man få ta et foto», spør den ene og slenger armen over ryggen på Rapace før han rekker å si nei. Den andre knotter svett på Iphonen.

Ola Rapace (41) smiler.

- Hvis du ikke liker å bli sett, kan du ta en taxi eller bli hjemme. Jeg synes det er latterlig med skuespillere som klager over at de blir gjenkjent på gata, sier han og går bort til resepsjonisten. Spør etter en kopp kaffe. Svart, uten sukker.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

4 MÅNEDER*

KUN I MAI 75% rabatt

100 kr

(0,83 kr per dag)

KJØP 4 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

4 MÅNEDER* 100 kr per 4 måneder. 0,83 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (99kr/måned) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

UKE

Prøveperiode*

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE 1 kr per uke. 0,14 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uke) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

MÅNED 99 kr per måned. 3,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris.
  • *Fornyes til normalpris etter tilbudsperioden (99kr/måned) (55kr/uke).
  • Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.