Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Uer med risnudler

4 porsjoner.

600 g uerfilet uten skinn og bein 150 g risnudler eller andre nudler 1 bunt vårløk eller 1 purre i ringer 1 finhakket hvitløkbåt 1 ts frisk revet ingefær 3 ss olje 2 1/2 dl fiskekraft/buljong 3 ss soyasaus 2 ts sambal trassie (sterk krydderpasta med rekesmak) litt frisk koriander. Kok risnudlene etter anvisning på pakken. Skjær fisken i biter, dryss over salt og fordel presset hvitløk og ingefær over fisken. Varm oljen i en wokpanne og stir-fry vårløken. Tilsett nudlene, fiskekraft med soyasaus, sambal trassie og kok opp. Del fisken i ca. 3 cm store biter og ha den i panna. Legg gjerne over et lokk og la det hele trekke til fisken er ferdig. Dryss korianderblad over og server. (Eksportutvalget for fisk) Lyst på noe annet? Se alle mattipsene!

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media