Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert Sist oppdatert
4 store eller 8 små uerfileter 4 ss olivenolje eller smør 1 grovhakket fennikel 1 boks grovhakkede tomater 1/2 glass svarte oliven kapers 2 finhakkede hvitløkbåter 1 ss revet sitronskall 12 ansjosfileter. Surr fennikelen i olivenolje. Tilsett tomater, oliven, kapers, finhakket hvitløk og sitronskall. La alt surre litt i panna. Sett blandingen til side og hold den varm. Stek uerfiletene i smør eller olivenolje. Dryss over salt og nykvernet pepper. Legg alt på fat og pynt med ansjosfiletene.
Last ned appen vår
Vi bryr oss om ditt personvern
dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi
bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene
våre.