Uer nigoise

4 porsjoner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

4 store eller 8 små uerfileter 4 ss olivenolje eller smør 1 grovhakket fennikel 1 boks grovhakkede tomater 1/2 glass svarte oliven kapers 2 finhakkede hvitløkbåter 1 ss revet sitronskall 12 ansjosfileter. Surr fennikelen i olivenolje. Tilsett tomater, oliven, kapers, finhakket hvitløk og sitronskall. La alt surre litt i panna. Sett blandingen til side og hold den varm. Stek uerfiletene i smør eller olivenolje. Dryss over salt og nykvernet pepper. Legg alt på fat og pynt med ansjosfiletene.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer