Ufo-foto avslørt som bløff

Etter 52 år.

UIDENTIFISERT OBJEKT: Dette er et av bildene den brasilianske fotografen Almiro Baruna tok i januar 1958, med en forstørrelse av UFOen innfelt. Nå har en venninne av fotografen fortalt hvordan han manipulerte fram bildene. Foto: Almiro Baruna
UIDENTIFISERT OBJEKT: Dette er et av bildene den brasilianske fotografen Almiro Baruna tok i januar 1958, med en forstørrelse av UFOen innfelt. Nå har en venninne av fotografen fortalt hvordan han manipulerte fram bildene. Foto: Almiro Baruna Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

||| BILDET BLE TATT av den brasilianske fotografen Almiro Baruna 16. januar 1958 fra skipet «Almirante Saldanha» som lå ved øya Trinidade utenfor Brasils kyst.

Ifølge historien nærmet det flyvende objektet seg øya fra øst, den fløy over øya, gjorde en krapp sving før den forsvant raskt mot nordvest. Fotografen ble kalt opp på dekk for å ta bildene.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

39,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 39,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer