Du leser nå Dagbladet Pluss

Ujålete inder

Alt var bedre enn sist gang vi besøkte Riwaj, men ikke godt nok til å forsvare prisnivået.

Ikke lenger Sult: Riwaj holder til i de gamle lokalene til Sult på Grünerløkka. Men nivået fra den folkelige gourmetrestauranten er dessverre et stykke unna. Foto:Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
Ikke lenger Sult: Riwaj holder til i de gamle lokalene til Sult på Grünerløkka. Men nivået fra den folkelige gourmetrestauranten er dessverre et stykke unna. Foto:Thomas Rasmus Skaug / DagbladetVis mer

Noen ganger er ingen ting ålreit. Da Robinson og Fredag besøkte Riwaj for et drøyt år siden, endte det med massiv skuffelse over mat og service. Men sånt kan skje den beste, og mange har skrytt av denne indiske nykommeren i de gamle lokalene til Sult på Grünerløkka. Så spisevennene tok mot til seg, og ga restauranten en sjanse til.

Denne gangen gikk det atskillig bedre. Robinson og Fredag fikk bord ved et av de store skyvevinduene i det hyggelige lokalet, og det var fortsatt varme nok i høstlufta til at de var trukket fra så man både kunne se og høre folkelivet på Løkka. Det var stadig folk innom for å hente take away — som denne hverdagskvelden må ha stått for en like stor del av omsetningen som gjestene i det halvfulle lokalet.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

E-avisa er inkludert hver dag

1 UKE*

Prøv Pluss

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 1 kr per første uke. 0,14 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr per måned. 3,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (99 kr/måned) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

6 MÅNEDER

449 kr

(2,49 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER 449 kr per 6 måneder. 2,49 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (55,-/uke)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.