Ulv i fåreklær

Forberedelsene til sin siste film gjorde John Cusack (39) på strippeklubber.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

-  JEG GIKK PÅ EN haug med strippeklubber.

Hah! Det hadde dere ikke trodd om John Cusack. Den stillfarne svigermordrømmen som har gjort et poeng av å unngå rampelyset, selv om han nå har lekt seg med småstjerner som Neve Campbell, Lili Taylor, og Minnie Driver, han som har øyne som en trist gatehund. Og vekker morsinstinktet hos de fleste kvinner.

I film etter film - «High Fidelity», «Being John Malkovich», «The Thin Red Line», «Con Air» - har Cusack spilt antihelter med en aura av melankoli. I premiereklare «Ice Harvest» spiller han en desillusjonert mafiaadvokat som har stjålet 14 millioner fra arbeidsgiveren og drømmer om å rømme Chicago med en frekk stripper. Stripperen er spilt av danske Connie Nielsen.

-  Jeg leverte faktisk inn kvitteringer for de strippeutgiftene. Jeg gikk på masse strippeklubber for å forberede meg for rollen. Det var en god unnskyldning. I mitt vanlige liv har jeg ikke noe forhold til strippeklubber. Men jeg og Oliver (Platt, medspiller i filmen, red.anm.) endte på ei skikkelig runde en av kveldene, gliser han.

JOHN CUSACK SITTER veldig tilbakelent på hotellrommet i Los Angeles. Han er kjent for å være et vanskelig intervjuobjekt, men i dag er han tydeligvis i godt humør. Det største problemet er at han snakket fryktelig lavt. Cusack er kledd som en ekte nordmann med Nike sko, en streit svart t-skjorte, en slitt kaps som det står «flexifit» på, en fleeceaktig genser med glidelås og billige, blå olabukser. Det svarte håret er såpass sort at det er mulig det er noen kjemiske substanser i det, mens det bleike ansiktet ikke er mer filmstjerneglatt enn at det er gjort plass til et par kviser.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer