Ulvaetid

Hele verden husker ABBA. Alle unntatt Björn Ulvaeus (63).

HAR UFORKLARLIGE LAVE TANKER OM SEG SELV: Det overrasket Magasinets journalist Bernt Jakob Oksnes at geniet Björn Ulvaeus har så oppsiktsvekkende lav selvtillit. Foto: Thomas Rasmus Skaug
HAR UFORKLARLIGE LAVE TANKER OM SEG SELV: Det overrasket Magasinets journalist Bernt Jakob Oksnes at geniet Björn Ulvaeus har så oppsiktsvekkende lav selvtillit. Foto: Thomas Rasmus Skaug Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

— Det er vanskelig å huske episoder, jeg klarer ikke?... Det er som om jeg ikke har vært der.

Skeppsholmen lå der så vakker, to svaner drev rundt i Saltsjön, Stockholms øde, og «Hundar overvaker området» sto det på utsida, det luktet storhet, og Björn Ulvaeus kom ut toalettdøra, den var dekket av tegneseriestriper og avisklipp, «Nättfrågan: Vem er snyggast i ABBA? Björn 39 %, Benny 31 %» og et annet «Björn Ulvaeus viktigare enn Mick Jagger».

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer