Ungpikeidolet Zac Efron (26) kaster skjorta igjen

Snubler seg inn i voksenlivet.

NORGESAKTUELL: Zac Efron er ferdig med rehab, alkohol og kokain. Men treninga har han fortsatt med. Her i en scene fra hans nyeste film «Bad Neighbours». Foto: FILMWEB / NTB SCANPIX
NORGESAKTUELL: Zac Efron er ferdig med rehab, alkohol og kokain. Men treninga har han fortsatt med. Her i en scene fra hans nyeste film «Bad Neighbours». Foto: FILMWEB / NTB SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

MAGASINET (Dagbladet): Det hviler en slags usikkerhet i de snille øynene til Zac Efron. Kanskje det er et ønske om aksept.

Under fasaden, ungpikedrømmen, den berømte sixpacken og den perfekt hårmanken - er den nye Efron, han som har forsonet seg med fortiden på rehab.

Han som har sluttet å drikke. Sluttet med kokain. I flukten fra egne demoner og! andres fordommer kler han sakte på seg sitt nye image. Han går til psykolog nå. Har meldt seg inn i anonyme alkoholikere og bruker all fritiden på å trene og reise. 

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

39,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 39,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer