NORGESAKTUELL: Zac Efron er ferdig med rehab, alkohol og kokain. Men treninga har han fortsatt med. Her i en scene fra hans nyeste film «Bad Neighbours». Foto: FILMWEB / NTB SCANPIX
NORGESAKTUELL: Zac Efron er ferdig med rehab, alkohol og kokain. Men treninga har han fortsatt med. Her i en scene fra hans nyeste film «Bad Neighbours». Foto: FILMWEB / NTB SCANPIXVis mer

Ungpikeidolet Zac Efron (26) kaster skjorta igjen

Snubler seg inn i voksenlivet.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

MAGASINET (Dagbladet): Det hviler en slags usikkerhet i de snille øynene til Zac Efron. Kanskje det er et ønske om aksept.

Under fasaden, ungpikedrømmen, den berømte sixpacken og den perfekt hårmanken - er den nye Efron, han som har forsonet seg med fortiden på rehab.

Han som har sluttet å drikke. Sluttet med kokain. I flukten fra egne demoner og! andres fordommer kler han sakte på seg sitt nye image. Han går til psykolog nå. Har meldt seg inn i anonyme alkoholikere og bruker all fritiden på å trene og reise. 

I dag møter han presist og velfrisert opp på et luksushotell ved Central Park i New York sammen med sitt eget ungdomsidol, Seth Rogen (32). De to møttes første gang på en fest like etter innspillingen av Disneys «High School Musical» (2006), der Efron uttrykte sin beundring for komikeren.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn