Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Urtestekt kalkunfilet

Til 4 på 1 time.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

1 kalkunfilet (ca. 1500 g) 1 potte finhakket koriander 1-2 finhakkede røde chilipepper 1 båt hvitløk Smør til pensling Salt Nykvernet pepper. I stekeovn ved 180° C. Løsne skinnet på kalkunfileten og legg urteblandingen under skinnet. Legg fileten i en ildfast form, pensle med smør og ha på salt og pepper. Stek fileten i ca. 50 minutter. Bruker du steketermometer, skal det vise 70° C. La fileten hvile ca. 15 minutter før den skjæres i skiver. Server med stekte tomater og nypoteter. Lyst på noe annet? Se alle mattipsene!