Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Urtestekt kyllingfilet

4 porsjoner på ca. 20 min.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

4-6 kyllingfileter 1 bunt krydderurter (f.eks. estragon eller persille) salt pepper smør til steking. Tilbehør: 1 gul paprika 1 liten squash ca. 250 g sjampinjong. Finhakk krydderurtene. Vend kyllingfiletene i det grønne. Krydre og stek dem på middels sterk varme i ei stekepanne i 3-4 minutter på hver side. Ta dem opp og hold dem varme. Fres imens grovdelt paprika, squash og sjampinjong til det er gjennomvarmt. Hjemmelaget potetmos er både lettvint og godt tilbehør. Potetmos: Ca. 10 poteter 3 1/2 dl melk 2 ss smør ca. 1 ts salt 3/4 ts pepper 1 eggeplomme. Skrell potetene og skjær dem i mindre biter. Kok dem møre, ca. 10 minutter. Hell av vannet og knus potetene med en gaffel. Tilsett smør og litt av melka og rør godt. Spe med resten av melka og ha i eggeplommen til slutt. (Opplysningskontoret for egg og hvitt kjøtt) Lyst på noe annet? Se alle mattipsene!