Ut av Odin

Klaus Joacim Sonstad (36) har forlatt sauebonden Odin, makkeren Are og kona. Nå står han alene - og er livredd.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

-  OM JEG ER REDD? Klart jeg er redd. Jeg har et sånt hulrom inni meg, akkurat som...som... Jeg kan ikke engang beskrive det. Og det er skikkelig, skikkelig ille når man arbeider med radio.

Det er ikke mer enn et år siden Klaus Joacim Sonstad ble kåret til årets radionavn med programmet «Are & Odin». Men alt var annerledes da. For det første hadde han kompisen Are Sende Osen til å dele trøkket med. Og viktigst av alt - han spilte en rolle. Sauebonden Odin Jensenius med gummistøvlene og buksa oppunder armene ble etter hvert så virkelig at han overskygget Klaus fullstendig. Det var Odin som fikk frierbrev og varme smil fra kvinner. Det var Odin som krevde mer og mer plass, og etter hvert gjorde sitt inntog i ekteskapet til Klaus.

Nå har han hengt av seg kostymet. Are driver med andre ting, og Klaus og kona deler ikke lenger samme adresse. Det er bare ham igjen. På mandag starter hans nye radioprogram «Klaus Sonstad Show». Vil publikum like ham? Er han morsom nok - som seg selv? Han er sannelig ikke sikker.

-  FÅR DU SOVE om nettene?

-  Nja. Jeg drømmer mye rart. Noen ganger at det går til helvete, og noen ganger at det går bra.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer