Uteliv i hammock

Ute er in. Det har noen tatt på ramme alvor.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LOVER OG REGLER kaller på kreativiteten til de fleste, kommenterer Fredag fra hammocken. Svakt gyngende med en kald øl i hånda. Robinson nikker og forstår hvor matkameraten er på vei.

De to har tatt sommerkvelden på et relativt nyetablert spisested der all virksomhet foregår ute på fortauet, derav også det enkle navnet Ute. Maten lages ute, alle bord er ute - skulle sommerregnet komme, er det en gigantisk markise som gir gjestene ly. På hver eneste stol er det også lagt et pledd, slik at ingen trenger å fryse om temperaturen synker på kveldstid. Her er det også tillatt med askebeger og tilhørende effekter - røykeloven gjelder tross alt ikke på fortauet.

- Det er helt mulig å få inntrykk av at stedet er en direkte konsekvens av røykeloven, sier Robinson.

Men legger til at det uansett er svært hyggelig å spise ute den korte tida det er mulig i vinterlandet Norge.

Det er ikke mulig å gå inn på Ute, der har en rammemaker sitt virke.

BUA DER KOKKEN ARBEIDER, minner om en svært moderne og stilig utgave av ei Veivesen-brakke, mener Fredag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer