Uten en tråd

Det er ingen grunn til å skjule valker og strekkmerker, mener Vestfold Bygdekvinnelag. De laget kalender med nakne kvinnekropper.

MARIT HASLESTAD (69): - Jeg tenkte ikke over at jeg var naken da bildene ble tatt, sier Marit Hatlestad. - Vi bryter ned fordommer ved å gjøre dette, og det var også viktig for oss. Nakne kvinnekropper er ikke det samme som retursjerte bilder, sier hun. Marit er nestleder, bosatt i Sande og forteller at man absolutt ikke må bo på bondegård for å være medlem av Bygdekvinnelag. - Vi får bare positive reaksjoner fra venner og familie, folk sier vi er tøffe som stiller opp, sier hun. Foto: Nina Djærff
MARIT HASLESTAD (69): - Jeg tenkte ikke over at jeg var naken da bildene ble tatt, sier Marit Hatlestad. - Vi bryter ned fordommer ved å gjøre dette, og det var også viktig for oss. Nakne kvinnekropper er ikke det samme som retursjerte bilder, sier hun. Marit er nestleder, bosatt i Sande og forteller at man absolutt ikke må bo på bondegård for å være medlem av Bygdekvinnelag. - Vi får bare positive reaksjoner fra venner og familie, folk sier vi er tøffe som stiller opp, sier hun. Foto: Nina Djærff Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Sønnene mine bare rister på hodet, datteren min ble sinna, mens mannen min mener jeg er spenna gæren.

Marit Haslestad (69) humrer. Dette er kvinnen som lanserte ideen om en nakenkalender for Vestfold Bygdekvinnelag. Med bygdekvinnene selv foran kamera. De skulle finne en måte å tjene penger på. Marit lot seg fascinere av filmen «Kalenderpikene» for flere år siden, hun snakket om å lage kalender allerede da, så ble det glemt. I vår kom tankene tilbake, og ble sagt høyt på et styremøte.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer