Uten kompisen for første gang: - Kan ta meg i å savne diskusjonene

For første gang har «Amundsen»-regissør Espen Sandberg (47) laget spillefilm uten sin faste makker Joachim Rønning.

PÅ UKJENT GRUNN: Espen Sandberg har gjort suksess i Hollywood sammen med Joachim Rønning. Nå er han kinoaktuell i Norge med storfilmen «Amundsen», om polarfareren Roald Amundsen - alene.
PÅ UKJENT GRUNN: Espen Sandberg har gjort suksess i Hollywood sammen med Joachim Rønning. Nå er han kinoaktuell i Norge med storfilmen «Amundsen», om polarfareren Roald Amundsen - alene. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Da vi var ferdige med «Pirates» hadde jeg nok behov for å lage en litt voksen film. Ta det hele litt ned, sier Espen Sandberg.

Fra elleville sjørøvertokter med Johnny Depp i Det karibiske hav, til kampen mot naturkreftene i det polare isødet, har regissøren gjort et stort sprang. Både filmatisk og privat. For etter flere år med fast adresse i Hollywood, har han flyttet hjem til Norge. Nå er han kinoaktuell med «Amundsen», en spillefilm om Norges store polarhelt og med Pål Sverre Hagen i tittelrollen.

Du kan nå betale med

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer