Jesper Juul er en av Nordens fremste eksperter på barn og unge med atferdsvansker. Du kan sende inn ditt spørsmål til : jesper.juul@dagbladet.no Foto: Hørn H. Moen.
Jesper Juul er en av Nordens fremste eksperter på barn og unge med atferdsvansker. Du kan sende inn ditt spørsmål til : jesper.juul@dagbladet.no Foto: Hørn H. Moen. Vis mer

Utenforbarnet

Hun har gjort alt for å få datteren til å oppføre seg ordentlig. Men hun har ikke prøvd det viktigste.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

INNLEGG:

Etter at skole, BUP, familievernkontor og barnevernet har «gitt opp» vet jeg ikke hva jeg skal gjøre, hva som er riktig å gjøre, for å hjelpe min 13-14 år gamle datter med å finne seg til rette i samfunnet. Hun skyver alle vanskeligheter - små eller store - fra seg, vil heller flykte enn å ta tak. Hun bryr seg ikke om konsekvensene av å ikke gå på skolen eller forholde seg til regler og plikter. Jeg ser at jeg kan ha gjort/gjør feil som mor (separert fra far som bor i utlandet). Men vi har havnet i en ond sirkel det er vanskelig å komme ut av. Vær så snill å hjelp oss!

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer