Utflukt til Torshov Suksess etter boka

Matfinken byr på de deiligste retter og god service.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

-  BEMERKELSESVERDIG godt, jublet Fredag, som til og med hadde bursdag. Og da fortjener man det beste.

Robinson var salig enig.

-  Vet du at det er Bjørn Tore Furset som driver restauranten, han som også har ansvaret for Ekebergrestauranten, Havsmak og Lofoten i Oslo? spurte Robinson.

-  Han kan sine ting, repliserte Fredag. -  Kokken på kjøkkenet er åpenbart superdyktig og kelneren både trivelig og serviceminded.

Den kvelden Robinson og Fredag besøkte Matfinken, var det bare de to som var på jobb. Tidlig i uka er det stille der, og de mestret bra et knapt halvfylt lokale. I helgene er Matfinken langt bedre besøkt. 80 prosent av gjestene bor i nabolaget. Heldiggriser.

-  Egentlig burde vi tatt en sightseeing til Torshovbyen like opp i gata her, fortalte Robinson. -  Tidenes beste byplanlegger, Harald Hals, skapte den sammen med andre arkitekter. Hals var også hjernen bak både deler av Lindern-kvartalet og Ullevål Hageby. De hører fortsatt med blant byens mest velregulerte, flotteste boligstrøk som holder mål trekvart århundre seinere. Og er svært ettertraktet på boligmarkedet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer