Vallas verden

Snart kommer Gerd-Liv Valla (59) med en avsløring om Jens Stoltenberg. Hun gleder seg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

DET ER OVERRASKENDE varmt på terrassen foran tidligere LO-leder Gerd-Liv Vallas middelhavsblå hytte. Sola leker seg mellom hvite sprosser i vindusrutene og får høstfargene til å gnistre i frukttrærne i Solvang Kolonihager. Vi har fått smake de siste plommene fra et tre som har gitt 40 kilo i år, og beundret utsikten over hovedstaden som er så nær, men samtidig så befriende langt unna. Når vertinnen har skjenket kaffe og installert seg på en hvitmalt benk til det beste for sin nyopererte akilleshæl, er det lett å tenke at det eneste som skal til for å gjøre idyllen komplett, er en pusekatt.

Men rundt bordet sitter foreløpig bare en fotograf og en journalist fra Magasinet og Gerd-Liv Valla, som førstkommende tirsdag gir ut bok med arbeidstittelen «Min historie». Valla har insistert på at også informasjonssjef Ingunn Lindborg i Cappelen er til stede, men hun har gått seg bort i kolonihagen og er inntil videre bare til stede gjennom Vallas lakkrøde mobiltelefon. Mens vi venter, tar Gerd-Liv Valla på seg et par store svarte, solbriller og foreslår at vi diskuterer premissene for intervjuet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer