«Våre materielle behov er overdekket, og vi er i den postmaterielle fasen»

Det handler om oppgradering og optimalisering av ting vi allerede har.

EN FORDERVET MATERIALIST:  - Suget etter noe nytt er konstant. Jeg kan gå timevis i butikker, utelukkende for å se etter ting som kan tilfredsstille et behov jeg ikke vet at jeg har. Ja, jeg vet, jeg er en fordervet materialist, skriver Hallgeir Opedal. Foto: COLOURBOX
EN FORDERVET MATERIALIST: - Suget etter noe nytt er konstant. Jeg kan gå timevis i butikker, utelukkende for å se etter ting som kan tilfredsstille et behov jeg ikke vet at jeg har. Ja, jeg vet, jeg er en fordervet materialist, skriver Hallgeir Opedal. Foto: COLOURBOX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

MAGASINET (Dagbladet): Jo, det hadde seg slik at vår batteridrevne kjøkkenradio, en Tivoli Pal, begynte å slå seg vrang. Helt vilkårlig slo den seg av, og måtte lades stadig hyppigere.

Etter få minutter var den igjen taus, hvilket var beklagelig, da dette var en radio som ble mye brukt, og som gjerne ble tatt med fra et rom til et annet. Spesielt jeg gjorde det, siden jeg er en hengiven radiomann.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer