Varmrøkt biff med nudler

4 porsjoner.

250 g varmrøkt biff i skiver (pålegg)

1 pk nudler - se tilberedning på pakken

4 tomater

3 vårløk

1 liten bunt persille

1/2 dl olivenolje

4 ss sitronsaft

1/2 ts salt

Tilbered nudlene etter anvisning på pakken. Del tomatene i to, ta ut innmaten og grovhakk resten. Vask vårløkene godt og skjær dem i tynne ringer. Finhakk persille og ha over i en bolle sammen med nudler, tomater og vårløk.

Bland sammen olje, sitronsaft og salt og hell over nudlene.

Skal du ha det med deg ut på tur er det lurt å ha nudlene og grønnsakene i en bolle og kjøttpålegget i en egen liten boks. Godt brød hører alltid med. For å sette en ekstra spiss på det hele kan du servere med ravigottesaus eller sennepsdressing.

Sennepsdressing:

1 dl rømme

1 ss dijonsennep

1 ss grov sennep

1 ss olje

grovmalt pepper

ev. litt sukker

Bland sammen alle ingrediensene og la dressingen trekke en stund før servering.