Vegrer du deg for å være naken foran partneren din? Det går ofte utover sexen

Hvis man gjør kroppen sin for mye til et objekt, vil det ofte føre til at man blir mer misfornøyd med seksuallivet sitt.

Sårbarhet: Det ligger en stor grad av sårbarhet i å kle seg naken for noen – enten det er fysisk nakenhet eller følelsesmessig nakenhet vi snakker om. Foto: Joe Techapanupreeda / Shutterstock / NTB Scanpix
Sårbarhet: Det ligger en stor grad av sårbarhet i å kle seg naken for noen – enten det er fysisk nakenhet eller følelsesmessig nakenhet vi snakker om. Foto: Joe Techapanupreeda / Shutterstock / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Hun kledde seg naken og smatt innunder dyna før han fikk sett på henne. Han tok seg mer tid med å kle av seg, løftet dyna og lot blikket gli over kroppen hennes før han la seg ned ved siden av henne.

Han snudde seg mot henne. Et lekent smil bredte seg i ansiktet hans. «Du er så utrolig deilig. Jeg elsker å se på deg, ta på deg. Frodigheten din». En skamfull rødme bredte seg over ansiktet hennes.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer