Økologisk: Food Story har to filialer i Stavanger og én på Grünerløkka i Oslo. Den i Oslo har vært kjent som et lunsjsted, men byr også på treretter med vin. Foto: Jo Straube / Dagbladet
Økologisk: Food Story har to filialer i Stavanger og én på Grünerløkka i Oslo. Den i Oslo har vært kjent som et lunsjsted, men byr også på treretter med vin. Foto: Jo Straube / DagbladetVis mer

Vellykka på Løkka

Food Story på Grünerløkka ble på rekordtid et av Oslos mest populære lunsjsteder. Robinson og Fredag stakk i stedet innom på kveldstid.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

-Jeg trodde dette var en kafé, sier Fredag idet spiseparet stopper opp foran Food Story i Thorvald Meyers gate på Grünerløkka i Oslo.

Stedet er en populær kafé på dagtid, kjent for å satse på lokale råvarer og ikke minst for spis-så-mye-du-vil-søndagsbrunsjen. De byr også på en kveldsmeny, og det er denne spiseparet skal teste.

-Treretter for 350 kroner, leser Robinson. -Da er det naturlig å sammenlikne med restauranter som Sult og Arakataka.

Spiseparet blir tatt imot av to blide servitører, skummer gjennom menyen og bestemmer seg for dagens treretter. Forretten og desserten er satt, men gjestene kan velge mellom fisk og kjøtt til hovedrett.

Til bordet kommer speltbrød med gresskarkjerner og gulrot fra Kolonihagen bakeri. Brødet serveres sammen med restaurantens egen hvitløkmajones.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn