Du leser nå Dagbladet Pluss

Vellykka på Løkka

Food Story på Grünerløkka ble på rekordtid et av Oslos mest populære lunsjsteder. Robinson og Fredag stakk i stedet innom på kveldstid.

Økologisk Food Story har to filialer i Stavanger og en på Grünerløkka i Oslo. Den i Oslo har vært kjent som et lunsjsted, men byr også på treretters med vin.
Foto: Jo Straube / Dagbladet
Økologisk Food Story har to filialer i Stavanger og en på Grünerløkka i Oslo. Den i Oslo har vært kjent som et lunsjsted, men byr også på treretters med vin. Foto: Jo Straube / DagbladetVis mer

- Jeg trodde dette var en kafé, sier Fredag idet spiseparet stopper opp foran Food Story i Thorvald Meyers gate på Grünerløkka i Oslo.

Stedet er en populær kafé på dagtid, kjent for å satse på lokale råvarer og ikke minst for spis-så-mye-du-vil-søndagsbrunsjen. De byr også på en kveldsmeny, og det er denne spiseparet skal teste.

- Treretter for 350 kroner, leser Robinson. - Da er det naturlig å sammenlikne med restauranter som Sult og Arakataka.

Spiseparet blir tatt imot av to blide servitører, skummer gjennom menyen og bestemmer seg for dagens treretter. Forretten og desserten er satt, men gjestene kan velge mellom fisk og kjøtt til hovedrett.

Til bordet kommer speltbrød med gresskarkjerner og gulrot fra Kolonihagen bakeri. Brødet serveres sammen med restaurantens egen hvitløkmajones.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

UT ÅRET

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (449 kr/6 månader) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 UKE*

PRØVEPERIODE

0 kr

(0 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 0 kr per 1 uke. 0 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr per 1 måned. 3,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,76 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,76 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449,-/6 måneder; 55,-/uke)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.