Vennligheten selv

Norske servitører har litt å lære av italienske Serpico.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

-  HVILKEN HOTELLKJEDE reklamerte med slagordet «Your home away from home»? lurte Robinson.

-  Det må være slagordet for annethvert overnattingssted i hele den engelsktalende verden. Hvor vil du?

Robinson fisket opp den siste biten av den delikate tiramisu-kaka:

-  Service. Servitørene her får meg virkelig til å føle meg hjemme. Eller på besøk hos gode venner.

Fredag sa seg enig uten minste motstand. Det er nesten ubeskrivelig deilig å være så heldig å støte på en servitør som lever og arbeider etter mottoet «Ingen ting er umulig».

-  Det er også litt trist, sukket Fredag. -  Ja, at dette i det store og hele er unntaket, ikke regelen. Servitører fra ganske mange andre steder kunne trygt tilbrakt en frikveld her for å se og lære.

ROBINSON&FREDAG hadde satt kursen mot Oslo vest, til Serpico - en forholdsvis nyåpnet restaurant og vinbar i de gamle lokalene til Bollywood og Palace Reserva ved Solli plass. Menyen er ikke overveldende, og tilbyr overraskende nok ikke pastaretter. Men pizzautvalget er stort.

-  Kan vi dele en som forrett?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer