- Verden ledes av mennesker som aldri har opplevd krig. Det bekymrer Thorvald Stoltenberg

- Du skal ikke være ekspert for å skjønne at i en gitt situasjon er det Luxemburg og Norge som kommer til kort.

VERKTØYET: Jeg har også ting å utsette på EU, men det hjelper ikke fredsbyggingen å forkaste det eneste verktøyet vi har.  skriver Thorvald Stoltenberg. Foto:  Agnete Brun
VERKTØYET: Jeg har også ting å utsette på EU, men det hjelper ikke fredsbyggingen å forkaste det eneste verktøyet vi har.  skriver Thorvald Stoltenberg. Foto:  Agnete Brun Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Jeg var bare sju år da jeg leste Hitlers «Mein Kampf». Krigen var ennå ikke kommet til Norge, men jeg ble skremt av det jeg leste.

Da jeg fortalte de voksne at jeg var redd, lo de: «Neida, du trenger ikke være redd for ham, han er gal, han kommer ikke til å få gjennomført noe som helst,» sa de. Men det gjorde han.

En av mine bekymringer akkurat nå, er at verden er under ledelse av mennesker som aldri har opplevd krig. Verden ledes av mennesker som ikke aner hvor intenst jævlig krig er.

Du kan nå betale med

LES PLUSS i 1 ÅR FOR 99 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.KJØP 12 MND, BETAL FOR 1

1 ÅR

99 kr

(Fornyes til 795,-/år)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer