Verden med nye briller

En test avslørte at Rønnaug Jarlsbo (44) slett ikke var så lykkelig som hun trodde. Kan en oransje ring og et par nye briller redde henne?

LYKKEJAKT: Magasinet-journalist Rønnaug Jarlsbo fikk beskjed om å se verden gjennom andre briller for å bli mer lykkelig.
Foto: Agnete Brun / Dagbladet
LYKKEJAKT: Magasinet-journalist Rønnaug Jarlsbo fikk beskjed om å se verden gjennom andre briller for å bli mer lykkelig. Foto: Agnete Brun / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Les hele reportasjen på Dagbladet+ (krever abonnement)

La meg begynne med utgangspunktet, nemlig hva jeg har i livet: En samboer på femtende året som fortsatt er kjekk og hyggelig, en familie jeg elsker og vil tilbringe flest mulig av døgnets timer med, en jobb jeg har hatt i 18 år og fortsatt digger, et hjem jeg hadde forlangt dobbel markedspris for om noen ba meg flytte, greit med penger i banken og en helsetilstand jeg er godt fornøyd med.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer