Verken hofteoperasjoner eller Parkinson stopper disse klovnene

Den yngste er 68. Den eldste 83.

NYE GAMLE: For fem år siden sto sirkustroppen Fratelli Gammelinni for første gang på scenen. Siden den gang har forestillingene funnet sted på både sykehjem, i barnehager, lag og foreninger. Foto: AGNETE BRUN
NYE GAMLE: For fem år siden sto sirkustroppen Fratelli Gammelinni for første gang på scenen. Siden den gang har forestillingene funnet sted på både sykehjem, i barnehager, lag og foreninger. Foto: AGNETE BRUN Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Har du et skohorn?

Karin Olsen (74) presser beina ned i filttøflene, synker ned på en stol og trekker på seg snekkerbuksa med heklede grytekluter på rumpa.

- Vi er gamle og stive, vet du. Jeg har akkurat skiftet ut hofta mi, og da er det ikke så greit. Men da kroppen skranglet som verst spilte jeg med rullator på scenen.

Det er tirsdag formiddag. I et øvingslokale i Meierigården i Porsgrunn sitter latteren løst når en håndfull eldre uten blygsel stripper av seg hverdagsklærne og blotter mager og lår.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

39,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 39,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer