+ Du leser nå Dagbladet Pluss

«Vi er en nasjon av slappfisker»

Løpedronning Ingrid Kristiansen langer ut mot norske foreldre.

LØP GRAVID:Ingrid Kristiansen løp, og vant, Houston maraton da hun var gravid i tredje måned. Foto: LARS MYHREN HOLAND
LØP GRAVID:Ingrid Kristiansen løp, og vant, Houston maraton da hun var gravid i tredje måned. Foto: LARS MYHREN HOLANDVis mer

(Magasinet): - Vi er blitt en nasjon av slappfisker. Det rare er at vi fremdeles tror vi er en av de sprekeste nasjonene i Europa, men vi er langt nede på statistikkene.

- Vi er familier med to biler som kjører og henter og bringer hele tida, en nasjon som har det godt, der ungdommen forventer at alt skal legges til rette for dem.

Ingrid Kristiansen står lett og liten på steingulvet hjemme på beste vestkant i Oslo. Hun viser oss tredemølla i stedet for utsikten, spesialvare, ekstra lang.

På 80-tallet dominerte hun langdistanseløpene i verden sammen med Grete Waitz. Nå tjener hun penger på privattimer med ivrige mosjonister og stavgang-grupper, og hun holder et foredrag i ny og ne.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

4 MÅNEDER*

KUN I MAI 75% rabatt

100 kr

(0,83 kr per dag)

KJØP 4 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

4 MÅNEDER* 100 kr per 4 måneder. 0,83 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (99kr/måned) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

UKE

Prøveperiode*

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE 1 kr per uke. 0,14 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uke) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

MÅNED 99 kr per måned. 3,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris.
  • *Fornyes til normalpris etter tilbudsperioden (99kr/måned) (55kr/uke).
  • Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.