Du leser nå Dagbladet Pluss

«Vi er jo helt vanlige, sårbare mennesker»

Kronprinsparet om å være foreldre, forbilder og prestasjonspresset.

ÅPNE: Kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit gjør stadig feil. Kaller seg vanlige og sårbare. Er usikre på hva de ville gjort hvis deres egne barn hadde havnet på skråplanet- Og de forteller om hva de har lært av ungdom som har falt utenfor, og kommet seg på rett kjøl. Foto: AGNETE BRUN
ÅPNE: Kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit gjør stadig feil. Kaller seg vanlige og sårbare. Er usikre på hva de ville gjort hvis deres egne barn hadde havnet på skråplanet- Og de forteller om hva de har lært av ungdom som har falt utenfor, og kommet seg på rett kjøl. Foto: AGNETE BRUNVis mer

MAGASINET (Dagbladet): - Er det ikke koselig her?

Kronprinsesse Mette-Marit slår ut med armene.

- Dette er gamle møbler fra Skaugum som vi har lånt ut, sier hun og peker på tre slitte pinnestoler og et gammelt klaffebord.

- Dette er mitt første servise, det jeg fikk da jeg flyttet i egen leilighet første gang.

Kronprins Haakon kikker på en småblomstret tekopp.

- Disse hadde vi i Ullevålsveien, da vi bodde der?

- Ja, det hadde vi, sier kronprinsessen lavt og blir borte et øyeblikk. Så er hun tilbake igjen. Retter seg opp og smiler.

- Jo, det er veldig hyggelig her.

Kronprinsparets Fond

Her, det er på kjøkkenet i Fondshuset, hvor kronprinsparet stadig er innom for å jobbe med Kronprinsparets Fond. Nå har de satt av tid til å snakke med Magasinet om arbeidet med fondet - og en del «andre ting».

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

E-avisa er inkludert hver dag

1 UKE*

Prøv Pluss

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 1 kr per første uke. 0,14 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr per måned. 3,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (99 kr/måned) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

6 MÅNEDER

449 kr

(2,49 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER 449 kr per 6 måneder. 2,49 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (55,-/uke)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.