Vi falt for pus

Telefonene strømmet inn hos Dyrebeskyttelsen i går etter at Dagbladet etterlyste nye eiere til mer enn 40 pusekatter. Tre katter har allerede fått nye familier.

DYREBESKYTTELSEN drukner i katter som blir funnet ute og trenger et nytt hjem. I går fortalte Dagbladet om noen av dem, i håp om at de skal få seg en ny eier (les artikkelen her. Og reportasjen har gitt resultater. - Telefonen kimer i ett sett. Bare i dag har vi mottatt over 30 telefoner og gjort rundt 16 avtaler med folk som skal komme og se på kattene, sier Kari Berdalen, daglig leder ved hjelpesenteret i Oslo. BERDALEN FORTELLER at forrige gang Dagbladet lagde en liknende reportasje, varte ringvirkningene i over en måned. Denne gangen var katten Pål tydeligvis den mest populære, for han fikk nytt hjem allerede i går. To andre kattunger har også blitt gitt vekk. Hege Johansen, leder av Dyrebeskyttelsen i Oslo/Akershus, er overbegeistret for alle som i går besøkte internettsiden deres. - Vi har allerede slått rekorden vår fra i fjor, da vi var direktesendt på TV2, med over 400 prosent, sier Johansen. DYREBESKYTTELSEN HAR FÅTT god respons fra hele landet - i form av telefoner og e-post. - Det har vært en veldig hektisk og koselig dag. Dette er tydelig en sak som går rett i hjertet på folk, forteller Johansen. Vil du hjelpe? Telefon: 23 13 45 45 Nettside: http://www.dooa.no E-post: post@dooa.no

<HLF>NYTT FAMILIEMEDLEM:</HLF> Børge Bækkevold (21) koser med lille Mini, som han akkurat har adoptert fra Dyrebeskyttelsen.