Du leser nå Dagbladet Pluss

Vi har smakt på maten fra framtida

Frister det med syntetisk burger eller flatpakket sushi?

PULVERPARTY: Ifølge science fiction-bøker og filmer skulle vi for lengst ha livnært oss på piller og pulver.
Fra venstre tilbereder Japan-entusiast Tine Marie Riis en bugnende buffé sammen med kjemiker Safina de Klerk, 11-årige Helena Ekelund, Sifo-forsker Silje Skuland og matredaktør i Aller, Christopher Sjuve.
PULVERPARTY: Ifølge science fiction-bøker og filmer skulle vi for lengst ha livnært oss på piller og pulver. Fra venstre tilbereder Japan-entusiast Tine Marie Riis en bugnende buffé sammen med kjemiker Safina de Klerk, 11-årige Helena Ekelund, Sifo-forsker Silje Skuland og matredaktør i Aller, Christopher Sjuve.Vis mer

Hva er disse gule greiene her? Skal det liksom bli pommes frites?

– Og dette brune, er det kjøtt­pulver eller cola, tror dere? Her er en pose med noe rødt også. ­Kan­skje ketsjup? Instruksjonene står bare på japansk ...

– Cherry-colaen lukter radioaktivt. Det ­stikker langt inn i ryggmargen, så stramt ­l­ukter det.

Råvarer bestilt på Amazon

Ingenting er vel hyggeligere enn å samles om den gode samtalen mens man tilbereder et felles måltid. Det er derfor vi har fått låne et labora­torium, eller i hvert fall et rom som­ ­minner om det, på Teknisk museum i Oslo. Det er derfor vi har bestilt råvarer helt fra ­Osaka, via Amazon. Det er derfor vi har in­vi­tert et panel av mat-  og vitenskaps­inter­esserte folk, og utstyrt dem med lab­frakker og vernebriller, for sikkerhets skyld.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

UT ÅRET

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (449 kr/6 månader) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED*

PRØVEPERIODE

1 kr

(0,03 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED* 1 kr per 1 måned. 0,03 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (99 kr/måned) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 UKE

55 kr

(7,86 kr per dag)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 55 kr per uke. 7,86 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,76 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,76 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449,-/6 måneder; 99,-/måned)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.