Vi kan alle blomstre om vi får være den blomsten vi er

Trives best i riktig jord.

VEKSTVILKÅR: Planter trives best når de får leve i riktig jord og med gode vekstforhold. Slik er det mennesker også. Illustrasjon: LISA AISATO
VEKSTVILKÅR: Planter trives best når de får leve i riktig jord og med gode vekstforhold. Slik er det mennesker også. Illustrasjon: LISA AISATO Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Tilbake på kontoret etter sommeren møter jeg mange fine folk. Mennesker som kommer med bekymringer for kjærligheten, for barnet sitt, for sin plass i arbeidslivet.

Sammen retter vi blikket mot nåtid, fortid og framtid, vi ser innover og utover. Vi forsøker å kartlegge hva som kan gjøres for at livet kan kjennes bedre.

Ofte er det mye i det indre livet som det kan jobbes med, følelser kan bevisstgjøres og tankene finne nye veier. I det ytre kan vi forsøke å endre vår atferd og hva vi sier. Men det er ikke alltid det å endre seg selv verken er hele eller deler av løsningen.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer