Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Vi sjekket inn på asylmottaket i millionærbygda da skituristene hadde reist

Hemsedal etter happyhour.

HEMSEDAL ETTER HAPPYHOUR: På gamle Hemsedal Hotell er ikke blanke dager synonymt med ferie. Det er ingen som lokker med at fjellufta vil gjøre deg godt.
HEMSEDAL ETTER HAPPYHOUR: På gamle Hemsedal Hotell er ikke blanke dager synonymt med ferie. Det er ingen som lokker med at fjellufta vil gjøre deg godt. Vis mer

Hører du fjellet kaller høyt over daler?Alle skåler inni hytter og barer.Hørte du børseskuddet smalt som i fjor?Fra torvtak synger vi kor, og alle synger:Vi tar en pinne for Hemsedal,pinne for Trysil, pinne for Hafjell,EN PINNE FOR LANDET!HEMSEDAL ER DUGGVÅTE HALVLITERE og furubord som kneler under dansende slalåmstøvler, det er Sand-skjorter og Oakley-briller og større fart i barene enn i bakken. Her er den siste musikken, det største dansegulvet og den beste afterski'en i Europa.

Når de 2400 innbyggerne hvert år invaderes av 15000 turister i høysesongen, forvandles millionærbygda til et pudderhvitt Ayia Napa med sjampis i hytteveggene og humping på hotellmadrassene.

JEG FÅR INGEN VELKOMSTDRINK på Hemsedal Statlige Asylmottak på Tuv. Jeg får ei kjøkkenpakke, med to plastkopper, to plasttallerkener — den ene av dem med et gapende hull i bunnen — en neve bestikk, ei skjærefjøl, gryteunderlag og et par kjeler. Med plastkassa og ei vaskebøtte med rengjøringsmidler og en kluter fra First Price i hendene, krysser jeg det sølete tunet mellom den midlertidige administrasjonsbrakka og det fire etasjer høye mursteinsbygget. [sitat=1, right]

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

Til 1. juli

PÅSKETILBUD

GRATIS*

(Fornyes automatisk til 249,-/3 måneder)

KJØP Til 1. juli

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

Til 1. juli GRATIS* Fornyes automatisk til 249,-/3 måneder

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 UKE

55 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 55 kr Fornyes automatisk til 55,-/uke

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (55,-/uke) etter tilbudsperioden når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr Fornyes automatisk til 99,-/måned

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (99,-/md) etter tilbudsperioden når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Øvrige abonnement fornyes automatisk til ordinær pris. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?